NEVI Opleidingsbrochure: Waar wil jij je verder in ontwikkelen?

In onze opleidingsbrochure vind je ons totale aanbod van opleidingen en -trainingen voor inkoop-, supply-, en contractmanagementprofessionals, werkzaam in het bedrijfsleven of de (semi)publieke sector.

Als inkoopprofessional heb je tegenwoordig een zeer uitdagende functie. De wereld van inkoop-, supply-, en contractmanagement verandert snel, het succes van organisaties is steeds meer afhankelijk van de samenwerking met leveranciers. Daarom is het zaak dat we de relatie met onze leveranciers opnieuw vormgeven. Dat stelt ons voor nieuwe uitdagingen, vandaag én morgen! Wendbaarheid is hierbij het sleutelwoord.

NEVI is pionier in Nederland als het gaat om de ontwikkeling van inkoop. Als beroepsvereniging voor inkopend Nederland zijn we al meer dan 60 jaar gegrepen door het inkoopvak. Wij geloven dat professionele inkoop organisaties én Nederland verder helpt. Daarom investeren we in mensen, in onderwijs en in onderzoek en praktisch toepasbare kennis. Via evenementen, opleidingen, trainingen en in ons Kennislab delen we deze kennis graag met vakgenoten. We willen professionals inspireren en ondersteunen om hun werk beter te doen. Op elk moment in hun carrière: relevant met impact.

Met onze bekende branche-erkende opleidingen en een uitgebreid aanbod van verdiepende leergangen, trainingen en masterclasses zijn we dé opleider voor inkopend Nederland. Of je nu een: starter, senior of leidinggevende bent, werkt in het bedrijfsleven of de (semi)publieke sector, altijd hebben we een passende opleiding of training. Verspreid door Nederland of incompany.

Op basis van jouw ontwikkelbehoeften, interesses en kwaliteiten, kun je een persoonlijke leerroute uitstippelen. Wil je hierbij ondersteuning, dan helpen we je graag met een vrijblijvend studieadvies. Dit kan via chat, telefoon (088-3300700) of mail (info@nevi.nl). Maar je kunt ook een van onze informatieavonden bezoeken of op afspraak langskomen in Zoetermeer!