NEVI Opleidingsbrochure: Waar wil jij je verder in ontwikkelen?

In onze opleidingsbrochure vind je ons totale aanbod van opleidingen en -trainingen voor inkoop-, supply-, en contractmanagementprofessionals, werkzaam in het bedrijfsleven of de (semi)publieke sector.

Als inkoopprofessional heb je tegenwoordig een zeer uitdagende functie. De wereld van inkoop-, supply-, en contractmanagement verandert snel. Hij wordt complexer en onderling is vrijwel alles met elkaar verbonden. Tegelijkertijd stellen klanten steeds hogere eisen. Het succes van organisaties is steeds meer afhankelijk van de samenwerking met leveranciers.

Toonaangevende organisaties richten zich niet langer alleen op het optimaliseren van de samenwerkingsrelatie met de leverancier en de achterliggende supply chain, maar ook op het vormgeven van duurzame en slimme supply networks waarin inkoper, leverancier, toeleveranciers, klanten, overheden, beleidsmakers en andere stakeholders een rol vervullen.

Dit stelt ons als beroepsgroep voor nieuwe uitdagingen, vandaag én morgen! Samenwerken en wendbaarheid zijn hierbij de nieuwe sleutelwoorden.

NEVI is pionier in Nederland als het gaat om de ontwikkeling van inkoop. Als beroepsvereniging voor inkopend Nederland zijn we al meer dan 60 jaar gegrepen door het inkoopvak. Wij geloven dat professionele inkoop organisaties én Nederland verder helpt. Daarom investeren we in mensen, in onderwijs, in onderzoek en in praktisch toepasbare kennis. Via evenementen, opleidingen, trainingen, tools en in ons Kennislab delen we deze kennis graag met vakgenoten. We willen professionals inspireren en ondersteunen om hun werk beter te doen. Op elk moment in hun carrière: relevant met impact.

Met onze bekende branche-erkende opleidingen en een uitgebreid aanbod van verdiepende leergangen, trainingen en masterclasses zijn we dé opleider voor inkopend Nederland. Of je nu een starter, senior of leidinggevende bent, werkt in het bedrijfsleven of de (semi)publieke sector, altijd hebben we een passende opleiding of training. Verspreid door heel Nederland of in house. Op basis van jouw ontwikkelbehoeften, interesses en kwaliteiten, kun je een persoonlijke leerroute uitstippelen.

Wil je hierbij ondersteuning, dan helpen we je graag met een vrijblijvend studieadvies. Dit kan via chat, telefoon (088-3300700) of mail (info@nevi.nl). Maar je kunt ook een van onze informatieavonden bezoeken of op afspraak langskomen in Zoetermeer!