RSM Erasmus Universiteit

Prof. dr. Finn Wynstra, NEVI Hoogleraar of Purchasing and Supply Management aan RSM, is wereldwijd één van de toonaangevende hoogleraren in onderzoek en onderwijs op het gebied van inkoop en supply management. Hij geniet vooral bekendheid door zijn publicaties in toonaangevende wetenschaps- en vakbladen op dit gebied en zijn presentaties op academische en zakelijke congressen overal ter wereld. Finn Wynstra legt vanuit zijn wetenschappelijk onderzoek een optimale link met de praktijk, wat de waarde van zijn werk voor zowel de wetenschap als het bedrijfsleven verhoogt.

 

Prof. dr. ir. Erik van Raaij is Hoogleraar Purchasing & Supply Management in Healthcare aan RSM. Hij behaalde een ingenieursdiploma in Business en een PhD in Marketing aan de Universiteit van Twente. Zijn werk is gepubliceerd in internationale wetenschappelijke tijdschriften zoals Journal of Management Studies,  Journal of Purchasing and Supply Management, The Journal of Supply Chain Management, etc.  Zijn huidige onderzoeksinteresses omvatten het gebied van zorginkoop, Inkoop-leveranciersrelaties, elektronische inkoop, Maverick buying, Maatschappelijk Verantwoord Inkopen en Global sourcing.

 

NEVI, via de NEVI Research Stichting, en RSM Erasmus Universiteit werken samen aan het bevorderen van onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.

RSM Erasmus Universiteit
Om innovatiepartner te kunnen bekijken moet je ingelogd zijn