Best Value Group

Het Best Value gedachtegoed vindt zijn oorsprong bij Dean Kashiwagi. Best Value is inmiddels doorgedrongen tot de inkoop- en verkooppraktijk en heeft tot vergaande innovaties geleid, waarbij aanbieders maximale ruimte krijgen om zich van elkaar te onderscheiden. Van “het controleren en beheersen van aanbieders” naar “loslaten en vertrouwen”. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Best Value Procurement behoeft een paradigmashift.

Om die reden is NEVI een exclusieve samenwerking met de meest doorgewinterde Best Value experts in Nederland aangegaan: Jeroen van de Rijt en Wiebe Witteveen (Best Value Group). Met Jeroen als Programme Director heeft NEVI een ‘state of the art’ trainingspalet voor u vormgegeven en bent u ervan verzekerd dat u een Best Value training volgt!

NEVI en Best Value Group hebben samen diverse BVP-trainingen ontwikkeld. De basis voor de trainingen is het boek ‘Prestatieinkoop’, dat je als deelnemer gratis ontvangt. De auteurs van het boek (o.a. Jeroen van de Rijt) beschrijven een methodiek waarbij aanbieders maximale ruimte krijgen om zich van elkaar te onderscheiden. Hierdoor kan een inkooporganisatie met weinig energie de beste aanbieder identificeren en kunnen aanbieders zich onderscheiden met hun expertise. Het resultaat is een keten die betere resultaten levert. Hoe dat precies werkt, leer je tijdens deze trainingen. Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een A of B-certificaat namens de NEVI.

Best Value Group
Om innovatiepartner te kunnen bekijken moet je ingelogd zijn